Ένταση, πάθος και πίεση ζήτησε ο Ντέιβις! (video)

Ο Άρης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά αύριο κόντρα στην Βιλερμπάν και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στην μάχη της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Γιούροκαπ. Οι παίκτες του Άρη το γνωρίζουν καλά αυτό και ειδικότερα οι έμπειροι όπως ο Ρον Ντέιβις.

Ο Αμερικανός γκαρντ θεωρεί πως οι κίτρινοι θα πρέπει να παίξουν με την ίδια ένταση που έπαιξαν και την περασμένη Τρίτη ενώ τόνισε πως μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες η ψυχολογία της ομάδας είναι σε υψηλά επίπεδα. «Πάμε στην Γαλλία με ανεβασμένη ψυχολογία. Είχαμε κάνει κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα όμως μετά τις δύο νίκες η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Όλα τα παιδιά αισθάνονται καλύτερα και παίζουν πιο συγκεντρωμένα», ήταν το πρώτο σχόλιο του 32χρονου γκαρντ ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα δώσουν στον Άρη τη νίκη: «Νομίζω ότι πρέπει όλα τα παιδιά να παίξουμε με την ίδια ένταση που παίξαμε και στο πρώτο ματς. Την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και να τους ασκήσουμε μεγάλη πίεση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη πίεση και στις δύο ομάδες. Για μας είναι το σημαντικότερο παιχνίδι».

Ο Ντέιβις μίλησε και για τις δικές του φιλοδοξίες και το επίπεδο ετοιμότητας του: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Και εγώ και όλα τα παιδιά μπαίνουμε μέσα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό. Παίζω με την καρδιά μου σε κάθε ματς και έχω πάντα την ίδια ένταση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρον Ντέιβις για τον αυριανό αγώνα με τη Βιλερμπάν:

{youtube}4rFgMkm6xss|640|360|1{/youtube}

To Top