Η χαρά του Παπαζαχαρία και οι συμπτώσεις με την Ξάνθη!

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μανουέλ Μασάδο και είχε κι αυτός τη δική του συμβολή στην εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης που έβαλε τον Άρη για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης. Ο 27χρονος παίκτης αποτέλεσε την έκπληξη του Πορτογάλου προπονητή στο αρχικό σχήμα και μάλιστα το πληροφορήθηκε περίπου τρία τέταρτα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν έπαιξε μάλιστα στη φυσική του θέση, κεντρικός αμυντικός ή στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά στο κέντρο δίπλα στον Φατί. Στη θεωρία που έγινε στο ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν τη σέντρα ο Μασάδο ανακοίνωσε τους δέκα της ενδεκάδας γιατί ήθελε να δει πρώτα τη σύνθεση των γηπεδούχων. Με την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο πληροφορήθηκε πως η ακριτική ομάδα θα αγωνιστεί με τρεις χαφ κι έδωσε εντολή στον Παπαζαχαρία να ετοιμαστεί να παίξει.

Η χαρά και η ικανοποίηση του παίκτη ήταν μεγάλη που συμπτωματικά ήταν βασικός και στο ισόπαλο (0-0) παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χθες πραγματοποίησε την τέταρτη φετινή του εμφάνιση στη φετινή Σούπερ Λιγκ αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έδειξε στον προπονητή του πως μπορεί να τον υπολογίζει στη δύσκολη συνέχεια καθώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αποστολή του.

Η αντικατάσταση του έγινε για λόγους τακτικής αφού ο τεχνικός του Άρη ήθελε στην ενδεκάδα έναν ακόμη επιθετικό, περνώντας στο παιχνίδι τον Τριανταφυλλάκο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαζαχαρίας έμοιαζε τις τελευταίες βδομάδες σαν θηρίο στο κλουβί. Είδε τον εαυτό του από βασικό στην αρχή της περιόδου, στα… αζήτητα, περίμενε ευκαιρία από τον Πρόμπιερζ, αλλά δεν την πήρε και ένιωθε ότι αργά ή γρήγορα ο Μασάδο θα τον καλέσει στην… μάχη. Όπως και έγινε, δείχνοντας ετοιμοπόλεμος και πεισμωμένος να πετύχει!

 

To Top