Ένταση στη δίκη της υπεξαίρεσης με αφορμή μια αναφορά του Σαξώνη στον… Άρη!

Ένταση επικράτησε νωρίτερα ανάμεσα στον πρώην υπάλληλο της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Σαξώνη και στον συνήγορο του Μιχάλη Λεμούσια, Σωτήρη Καπετανόπουλο, στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Σαξώνης, συνεχίζοντας από χθες την απολογία του, είπε ότι είχε διάλογο με τον κ. Καπετανόπουλο έξω από το γήπεδο του Άρη το 2009, όπου ο δικηγόρος του είπε “Ρε συ Παναγιώτη θέλω να μου πεις με ειλικρίνεια στην υπεξαίρεση συμμετείχε και ο Βασίλης; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όσο για το άλλο το λαμόγιο (Λεμουσιας) όλοι ξέρουμε τι κουμάσι είναι!”, για να του απαντήσει ο Σαξώνης ” εννοείται βεβαίως και συμμετείχε ο δήμαρχος” και να σχολιάσει ο κ. Καπετανόπουλος “δεν το χωράει το μυαλό μας”.

“Τώρα βλέπω τον κ. Καπετανόπουλο συνήγορο του Λεμούσια” σχολίασε ο Σαξώνης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Σωτήρη Καπετανόπουλου, που κατέθεσε μήνυση κατά του Σαξώνη. “Κανε μου όσες μηνύσεις θες” απάντησε ο κατηγορούμενος, ενώ ο κ. Καπετανόπουλος ανέφερε πως έχει να παει στο γήπεδο του Άρη από τότε που είχε υποβιβασθεί η ομάδα στην Β’ Εθνική, λόγω της κακής του σχέσης με οπαδούς.

Πηγή: thestival.gr

 

To Top