Παπαγεωργίου: “Βιώσιμη και συγκεκριμένη πρόταση, με συγκεκριμένο όραμα”

Ο Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε για την κίνηση των 17 να αναλάβουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη με αυτόν μπροστά και προσπάθησε για άλλη μια φορά να είναι ενωτικός στις δηλώσεις του.

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Α.Σ Άρη: “Έγινε κάποια κίνηση 1 7 ανθρώπων, ανιδιοτελών και υγιώς σκεπτόμενων Αρειανών,οι οποίοι πήραν την πρωτοβουλία να μου προτείνουν να ηγηθώ της προσπάθειας για συγκρότηση Διοικητικού συμβουλίου στον Α.Σ Άρη. Η αγάπη μου είναι γνωστή, αυταπόδεικτη για τον Άρη και το έχω αποδείξει κάθε φορά που ζητήθηκε να βοηθήσω. Από εκεί και πέρα θέλω να ενημερωθώ για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Θέλω να βοηθήσω αλλά διατηρώ κάποιες διαφυλάξεις. Πρέπει να ενημερωθώ για την οικονομική και την διοικητική κατάσταση της ομάδας”.

Για το κλίμα στην συνέλευση: “Δεν θέλω να απογοητεύσω τον κόσμο. Αλλιώς φανταζόμαστε τον Άρη. Είναι διχασμένος και κατακερματισμένος. Μια προσωπικότητα πέρα και πάνω από συμφέροντα και μικροσποπιμότητες θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία. Ο Άρης νοσεί εδώ και καιρό και η νόσος είναι βαριά. Θα πρέπει να γίνει υπέρβαση από κάποιους για να φέρουμε τον Άρη εκεί του αξίζει πραγματικά. Να είναι αξιοπρεπής και αποδεκτός από φίλους και αντιπάλους”.

Για την οικονομική κατάσταση του Άρη: “Τα οικονομικά είναι τραγικά. Όταν μιλάμε για κρίση είναι μια βαθιά, παρατεταμένη και πολυδιάστατη. Αφορά τα διοικητικά, τα οικονομικά και τα αγωνιστικά σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και στον Ερασιτέχνη. Ο Άρης νοσεί παρατεταμένα και βαριά”.

Για το αν μπορεί να βγάλει τον σύλλογο από την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή: “Η πρόταση έγινε συγκεκριμένα την παραμονή το βράδυ στις εννιά. Οι 17 αυτοί Αρειανοί είναι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τον Άρη και έχουν γνώση των τμημάτων. Αν προχωρήσει μέχρι την επόμενη  Γενική Συνέλευση θα φροντίσω και εγώ να πλαισιωθεί αυτή η κίνηση από ανθρώπους είναι του ευρύτερου περιβάλλοντος του Άρη που έχουν γνώση. Πρέπει να οργανώσουμε μια επιτροπή οικονομικών και μια νομική υπηρεσία για θέματα που ταλανίζουν τον Άρη χρόνια”.

Για την απόσυρση του Θωμά Γιώτα: ”Η θέση μου είναι πως δεν θα πρέπει να εμπλακώ σε μικροκομματικές όπως λένε οι πολίτικες αντιπαλότητες. Η υποψηφιότητα μου θέλω να είναι κοινά αποδεκτή για να προχωρήσει το πράγμα και αυτό είναι μια προϋπόθεση και ένας όρος απαράβατος. Θα πρέπει να αντιληφθώ και εγώ πως θα είναι μια προσπάθεια που θα πρέπει να αγκαλιάσει όλος ο Αρειανός λαός για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει”.

Για την πρόταση του Γιώργου Γαλανού: “Δεν θέλω να επεκταθώ στο ποδόσφαιρο που είναι μια πολύ μεγάλη πληγή στον Άρη. Όλοι υποφέρουν από αυτήν την ιστορία. Εγώ θα επικεντρωθώ στα θέματα του Α.Σ”.

Για το αν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στον Άρη: “Στον Άρη είμαστε και στην Θεσσαλονίκη. Όλοι τα ξέρουμε και ας μην θέλουμε να τα βγάλουμε στην επιφάνεια. Θα προσπαθήσω να μην τα βγάλω και εγώ. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Νομίζω πως η παρουσία μου πρέπει να είναι υπερβατική και να ενώσει του ανθρώπους του Άρη. Αν προχωρήσει βεβαίως θα είμαι στην διάθεση του συλλόγου. Αλλιώς δεν έχει νόημα να προχωρήσουμε”.

Για την επόμενη συνάντηση: ”Θα συναντηθούμε την άλλη βδομάδα. Εγώ θα κάνω τις κινήσεις για να στελεχώσω με σωστό και άρτιο υλικό αυτή την κίνηση. Θα είμαι σε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση να αφουγκράζομαι το κλίμα στον Άρη. Αν καταλάβω πως είναι πρόταση κοινής αποδοχής θα συνεχίσουμε. Τα πράγματα βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολα”.

Για τις δυσκολίες να αναλάβει κάποιος τον Α.Σ του Άρη: ”Ακροβατώ σε ένα τεντωμένο σκοινί. Από την μια είναι η απέραντη αγάπη μου για τον σύλλογο. Είναι θυσία να μπαίνω σε μια τέτοια διαδικασία. Είναι μια δύσκολη απόφαση και αντιλαμβάνομαι τους κίνδυνους που ελλοχεύουν. Το οικονομικό είναι αξεπέραστο και ένας μινώταυρος. Ακροβατώ από την αγάπη μου και  την πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι. Θα πρέπει να έχω δίπλα μου και πίσω μου όλο τον Αρειανό κόσμο. Πρέπει να είναι όλοι οι Αρειανοί ενωμένοι, να δώσουμε έναν τιτάνιο αγώνα και να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Έχω συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο. Το δουλεύω και το επεξεργάζομαι. Αυτό δεν το φοβάμαι, τον Άρη τον γνωρίζω πέντε δεκαετίες και θα πάει καλά. Το θέμα είναι τα οικονομικά και τα διοικητικά. Αν ξεπεραστούν αυτά θα μπούμε σε καλό δρόμο. Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις”.

Για το αν υπάρχει διάθεση να τον βοηθήσουν: “Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Από σήμερα θα φανούν όλα. Εγώ δουλεύω στην κατεύθυνση αυτή μόνος αλλά και με συνεργάτες. Να κατεβάσουμε μια βιώσιμη και συγκεκριμένη πρόταση, να πάμε στην επόμενη Γ.Σ με συγκεκριμένο όραμα και από εκεί και πέρα η συγκατάθεση του κόσμο για εμένα είναι απαραίτητη προϋπόθεση”.

Για το κλίμα στα μέλη του Α.Σ: “Είναι απογοητευμένοι και καχύποπτοι για κάποια πράγματα. Είναι λογικό να υπάρχουν αυτά γιατί επικρατεί μια κατάσταση που δεν έχει τέλος. Οι Αρειανοί υπομένουν, καταπίνουν πικρίες και είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι”.

Πηγή: Arenafm.gr

 

To Top