Ένταση στο Κλεάνθης Βικελίδης και επέμβαση της αστυνομίας με χημικά!

Με το σφύριγμα της λήξης ξέσπασε μεγάλη ένταση εκτός του Κλεάνθης Βικελίδης. Τόσο επί της οδού Αλκμήνης, όσο και επί της Παπαναστασίου οργισμένοι φίλοι του Άρη διαμαρτύρονται έντονα για το αποτέλεσμα, για τη διαιτησία, για όλα!

Υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας, με τη χρησιμοποίηση κροτίδων “κρότου και λάμψης” και την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι! Η αστυνομία μέσα σε λίγα λεπτά αποφασίζει να κάνει χρήση χημικών! Είναι αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Αποτέλεσμα να βγουν οι  ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έξω από τα αποδυτήρια κι επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο!

Κρατούν βρεγμένες πετσέτες στα πρόσωπά τους, εξαιτίας των χημικών της αστυνομίας, ενώ τα… αποδυτήρια του γηπέδου πολιορκούνται! Μισή και πλέον ώρα μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Ατρόμητου παραμένουν στο χορτάρι του γηπέδου. Ο κατά τ’ άλλα αρχηγός τους Γιάννης Σκόνδρας είναι καθαρά ο ηθικός αυτουργός με τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις του!

Υπάρχουν φίλαθλοι του Άρη στο Aris Sports Cafe οι οποίοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται και για τη διαιτησία και για τις προκλήσεις των παικτών του Περιστερίου.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top