Έντεκα απουσίες μέτρησε ο Αναστασίου

Πιο άδειο από ποτέ ήταν την Τρίτη το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού αφού ο Αναστασίου είδε έξι διεθνείς, τρεις τραυματίες, έναν τιμωρημένο και ένα… φαντάρο να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το δύσκολο έργο του να προσγειώσει τους παίκτες του μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και να τους βάλει σε… τροχιά Άρη, έχει ο Γιάννης Αναστασίου, που επιπλέον είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας με πολλές απουσίες.

Ο Έλληνας τεχνικός αντίκρισε σήμερα (4/3) ένα άδειο «Γ.Καλαφάτης», καθώς έξι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν κληθεί να ακολουθήσουν την αποστολή των εθνικών ομάδων τους, τρείς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ένας έχει υποχρέωση με τον στρατό.

Συγκεκριμένα, οι Κροάτες Πράνιτς, Σίλντενφελντ αλλά και οι Μπέργκ, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Καρέλης είναι οι διεθνείς που θα απουσιάσουν για τα παιχνίδια των εθνικών τους συγκροτημάτων την Τετάρτη.

Από την άλλη, ο Στέφανος Καπίνο αποκλείστηκε από την Εθνική, καθώς ο τραυματισμός στο ώμο του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν του το επέτρεψε να ακολουθήσει τους υπόλοιπους διεθνής και ακολούθησε θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Σπυρόπουλος και Μπαϊράμι, ο Μαρινάκης ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ντίνας έχει υποχρεώσεις με την θητεία του στον στρατό.

Στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με πάσες και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

To Top