“Καυτός” Μάρτιος για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Γεμάτος αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι μόνο, είναι ο Μάρτιος για  το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη.

Συγκεκριμένα, ξεκινούν οι ακαδημίες, οι οποίες πλέον θα στεγάζονται από 6/3/2014 (17:30 η πρώτη) στα γήπεδα του Ντίνου Κούη, στην προέκταση Σμύρνης και Μαιάνδρου στον Εύοσμο, με τις προπονήσεις να γίνονται κάθε Δευτέρα στις 17:00-18:30 και κάθε Πέμπτη στις 17:30-19:00.

Από την πλευρά τους, οι γυναίκες στις 9 του μήνα υποδέχονται τον Θεσπρωτό, σε ένα φαινομενικά εύκολα παιχνίδι καθώς η ομάδα της Ηγουμενίτσας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στις 16 Μαρτίου ταξιδεύουν στα Τρίκαλα, στον πιο ενδιαφέροντα ίσως αγώνα, από την στιγμή που τα Τρίκαλα είναι δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία και 5 βαθμούς κάτω από Άρη.

Παράλληλα τα κορίτσια του Ηλία Σαλαμανή, περιμένουν την κλήρωση της τρίτης φάσης(8) του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 23 Μαρτίου, σε ουδέτερο γήπεδο, μία ομάδα από τις: Ελπίδες Καρδίτσας, Τρίκαλα 2011, Ατρόμητος Αθηνών, Αμαζόνες Δράμας, Άρης Αρχαγγέλου, ΑΕ Γλυφάδας, Πάοκ.

Στις 30 Μαρτίου κλείνουν αυτόν τον μήνα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, απέναντι στον Φιλυριακό, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι στην προ τελευταία θέση.

Πηγή: http://www.ariswomenfootball.blogspot.gr

To Top