Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν γνωστοποίησε ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο 35χρονος Καταλανός δεν θέλησε, ωστόσο, να αποκαλύψει τα πλάνα για το μέλλον του. 

Παρελθόν από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει ο Κάρλες Πουγιόλ στο τέλος της σεζόν. Ο 35χρονος Καταλανός σέντερ μπακ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, γνωστοποίησε ότι οι τελευταίοι του τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν πλέον να αγωνίζεται στο επίπεδο που επιθυμεί.

Πάντως, το «αντίο» του Πουγιόλ από τους «μπλαουγκράνα», έπειτα από 15χρόνια και 400 παιχνίδια πρωταθλήματος δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθεί και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού όπως τόνισε τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Βρίσκομαι εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω απ’ την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Έπειτα από δύο επεμβάσεις στο γόνατο, δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελά. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά τις 30 Ιουνίου. Τότε θέλω να ξεκουραστώ και να σκεφτώ και θα αποφασίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Πουγιόλ.

πηγή: sportfm.gr

To Top