Έντονος προβληματισμός, η (νέα) ήττα και η άσχημη εμφάνιση δρομολογούν εξελίξεις!

Ο Άρης έχασε για τρίτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Απομένουν 31 αγωνιστικές, όμως είναι δεδομένος ο έντονος προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης και φυσικά του κόσμου του Άρη για την άσχημη εικόνα της ομάδας.

Οι κίτρινοι δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με αυτό που “βγάζουν” στον αγωνιστικό χώρο. Είναι στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς, 1-6 γκολ και μια κατάσταση που δείχνει από μακριά ότι εξελίσσεται αρνητικά.

Ο έντονος προβληματισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις του Άρη θεωρείται βέβαιο, ότι δρομολογούν εξελίξεις για την “επόμενη μέρα”. Η αίσθηση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή ότι θα σημειωθούν σίγουρα αλλαγές χωρίς να διευκρινίζεται πού και με ποια μορφή, από τη στιγμή που όπως έχει τονίσει και στην πρόσφατη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης δεν θα παρθούν αποφάσεις εν θερμώ.

Αυτή τη στιγμή κι ενώ ακούγονται πολλά σχετικά με το θέμα του προπονητή, δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση, ούτε έγινε κάποια συζήτηση με υποψήφιο προπονητή. Η παρουσία π.χ. του Νίκου Κωστένογλου στις κερκίδες του Περιστερίου, μπορεί να φούντωσε κάποια σενάρια, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

Θεωρείται, βέβαιο, ότι η η αυριανή μέρα θα δώσει την ευκαιρία να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. ¨Ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ έγινε δέκτης μηνυμάτων και σχολίων σχετικά με την εικόνα της ομάδας και το πού βαδίζει και δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει.

Υπέρ του Άρη η διακοπή του πρωταθλήματος που δίνει μια χρονική ευχέρεια για να παρθούν αποφάσεις με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία.

To Top