Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ελάχιστοι… διασωθέντες από το “ναυάγιο”

Άλλη μια «κρύα» ήττα για τον Άρη. Οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κούραση του αντιπάλου και με δικά τους λάθη έφυγαν ηττημένοι για δεύτερη φορά φέτος από την Αθήνα. Η ομάδα έδειξε να είχε κάποιες ελάχιστες εκλάμψεις, όμως τίποτα από το μέταλλο του ονόματός της.    
   
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 6
Η  παρουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί θετική με τις επεμβάσεις που έκανε μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ωστόσο φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ το οποίο κατά το ήμισυ είναι λανθασμένη ενέργεια και το άλλα ήμισυ συγκυρία.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ: 5
Η άμυνα του Άρη ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ασύνδετη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν μεγάλα κενά πράγμα που έκανε κάθε επίθεση του αντιπάλου επικίνδυνη. Οφείλει να βελτιωθεί προκειμένου να εμπνέει σιγουριά και στους υπόλοιπους.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: 5
Λίγα πράγματα από τον νεαρό. Δεν μπόρεσε να ανακόψει τις επελάσεις των παικτών του Ατρόμητου από τα δεξιά, ενώ φέρει ατομική ευθύνη για το δεύτερο γκολ. Ο μικρός μπήκε απότομα στα βαθιά, θέλει τον χρόνο του.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 5
Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια. Έδειξε ότι δεν έχει ρυθμό, αλλά και ο ίδιος πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του.
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 7
Ξεχώρισε σαν τη μύγα μες το γάλα. Πολύ καλό παιχνίδι κατά διαστήματα από τον μέσο του Άρη, ο οποίος δυστυχώς δεν είχε βοήθειες.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 5
Πάντα φιλότιμος και με διάθεση αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Κυνήγησε τις φάσεις, ωστόσο δεν ήταν ψύχραιμος στην ευκαιρία που του δόθηκε να ισοφαρίσει.
ΣΑΛΟΖΕ ΟΥΝΤΟΖΙ: 5
Ξεκίνησε ορεξάτος με αρκετές κερδισμένες μονομαχίες, όμως σταδιακά έπεσε η απόδοσή του. Ίσως επηρεάστηκε από το αυτογκόλ.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: 5
Η αριστερή πλευρά της άμυνας του Άρη δεν δέχτηκε τόσο μεγάλη πίεση όσο η δεξιά. Παρόλα αυτά τα δυο άκρα ήταν και παραμένουν προβληματικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 5
Έδωσε τις μάχες στο χώρο ευθύνης του χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση. Η ομάδα περιμένει περισσότερα από αυτόν.
ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 5
Με κάποιες εκλάμψεις στην απόδοσή του ο νεαρός, σαφώς κατώτερος από τις δυνατότητές του. Πάντως, δεν μπορεί να ζητήσει κανείς ευθύνες από τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 5
Ισχύει ότι και στην περίπτωση του Κύργια. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η θέση του στόπερ του ταιριάζει περισσότερο από αυτή του δεξιού μπακ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 5
Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Δυστυχώς το ντεφορμάρισμά του έχει επιπτώσεις σε όλη την ομάδα. Επίσης, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά, κάτι που ο ίδιος δεν έχει εκμεταλλευτεί.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 5
Μουδιασμένος παρά τη διάθεσή του να «μπεί» στο παιχνίδι. Θα μπορούσε εξάλλου αν ήταν πιο ψύχραιμος να πετύχει γκολ για σεμινάριο και να δώσει άλλη τροπή στο παιχνίδι.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΛΙΔΗΣ: 5
Όταν πέρασε στο παιχνίδι τα πράγματα ήταν ήδη πολύ δύσκολα για τον Άρη. Το κέρδος είναι οι εμπειρίες που αποκόμισε.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να προηγηθούν με γκολ δώρο. Ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική σε αντίθετη περίπτωση. Παρόλα αυτά έδειξαν ότι διαθέτουν πιο ποιοτική και με βάθος ομάδα. Παράλληλα, κατάφεραν να ξεπεράσουν την κούραση από την ταλαιπωρία της εβδομάδας δίχως απώλειες.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Μετριότατος και με διάθεση να σφυρίξει έδρα. Ο Κώστας Ιωαννίδης κατάφερε να «κιτρινίσει» πέντε παίκτες του Άρη σ΄ ένα παιχνίδι που δεν ξέφυγε από τα όρια. Επίσης ελέγχεται η φάση της ανατροπής του Ανδρέα Τάτου, μια και ήταν πέναλτι. Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα οι δυο βοηθοί Καρσιώτης, Σταθόπουλος.
To Top