Έξαλλοι οι Σέρβοι με τον Γιάννη: «Προκάλεσε χαμό για τον Βούκσεβιτς! Θα παίξει με τη Σερβία»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άναψε… φωτιές με την αποκάλυψή του ότι ο Τριστάν Βούκσεβιτς του εκμυστηρεύθηκε ότι θέλει να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος και πλέον ο σέντερ των Ουίζαρντς βλέπει το όνομά του να φιγουράρει σε πολλά αθλητικά sites.

Σύμφωνα με τον Greek Freak ο Σέρβος του είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Ελλάδα και να αγωνίζεται με τα γαλανόλευκά της. Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου αφού πλέον ο Βούκσεβιτς βρίσκει τα πατήματά του και στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στους Μπακς, ήταν εκ των διακριθέντων.

Σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα. Ο Γιάννης δήλωσε έκπληκτος με την εμφάνισή του, ωστόσο η συνέχεια των δηλώσεών του δεν ήχησε καλά σε κάποια αυτιά και ειδικά σε αυτά των Σέρβων.

Άμεσα λοιπόν ξεκίνησαν τα… διευκρινιστικά δημοσιεύματα προκειμένου να διαψευστεί η δήλωση του Γιάννη. Μάλιστα, η ιστοσελίδα tanjug.rs, σε άρθρο της για το θέμα ισχυρίζεται ότι ο νεαρός σέντερ των Ουίζαρντς έχει επιλέξει σε ποια ομάδα θέλει να αγωνιστεί και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σερβία:

«Ο παίκτης της Ουάσινγκτον έχει επιλέξει εθνική ομάδα και είναι στη διαδικασία που μαζεύει τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να λάβει έγκριση και να αγωνιστεί με τη Σερβία», αναφέρει το δημοσίευμα και πλέον ο μόνος που μπορεί να μας διαφωτίσει για την επιλογή του Τριστάν, είναι ο χρόνος…

To Top