Έξαλλοι στον Απόλλωνα Σμύρνης: «Κληθήκαμε σε απολογία για ένα πανό για τον Άλκη»

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για ένα πανό στήριξης στη μνήμη του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου. Παράλληλα η διοίκηση της “ελαφράς ταξιαρχίας” γνωστοποίησε ότι σταματά τη διάθεση των εισιτηρίων για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας κλήθηκε εκ νέου σε απολογία για ένα πανό που αναρτήθηκε από φιλάθλους μας στη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ένα πανό με αφορμή του δολοφονία του άτυχου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Όμως η «δικτατορία των προστίμων» που έχει βάλει στο στόχαστρό την ομάδα μας βρήκε και πάλι αφορμή. Είναι σαφές ότι δεν θέλουν κόσμο στο γήπεδο. Είναι σαφές ότι επιδιώκουν και την οικονομική εξόντωση της ομάδας μας.

Πλέον, είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να σταματήσουμε αυτή τη στιγμή τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Τετάρτη, 16/2/2022, 18:30). Από εδώ και στο εξής δεν έχουν τη δυνατότητα και οι φίλοι της ομάδας μας να προμηθευτούν εισιτήρια. Κανονικά θα εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

To Top