“Πυροδοτεί” βόμβα με Λάρκιν η Ρέαλ Μαδρίτης

Έτοιμη να “πυροδοτήσει” τη… βόμβα ονόματι Σέιν Λάρκιν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης διανύει την τελευταία σεζόν στο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την Αναντολού Εφές το καλοκαίρι του 2020, έναντι 7+ εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, σε λίγους μήνες αναμένεται να βγει στην αγορά ως ελεύθερος και είναι δεδομένο πως πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με την καταλανική «Mundo Deportivo», η υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης πρόλαβε να… προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του!

Το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει ακόμα οριστικό deal, καθώς θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» και η Μπασκόνια, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του παίκτη στην Ισπανία. Όμως, ο Λάρκιν φέρεται να θέλει να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο και να γίνει ο νέος ηγέτης των Μαδριλένων.

Μάλιστα, η «Mundo Deportivo» σημειώνει πως ο Λάρκιν έχει συμφωνήσει αρχικά σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και ήδη η Ρεάλ έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους Βάσκους.

To Top