Έξαλλος Κίμιχ: «Ήταν σαν να παίζαμε φιλικό με την Ντόρτμουντ…»

Την εντός έδρας ήττα από την Ντόρτμουντ στο Klassiker υπέστη το βράδυ του Σαββάτου η Μπάγερν Μονάχου (0-2), με τους Βαυαρούς να πραγματοποιούν μία ακόμα προβληματική εμφάνιση, βλέποντας παράλληλα τη «σαλατιέρα» να απομακρύνεται, αφού η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στο +13.

Και ενώ ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, πέταξε λευκή πετσέτα μετά την ήττα από τους Βεστφαλούς, λέγοντας πως: «Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν», ο Τζόσουα Κίμιχ είχε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός χαφ ξέσπασε μετά τη νέα γκέλα της Μπάγερν, κάνοντας λόγο για εικόνα… φιλικού αγώνα από την ομάδα του, ενώ, κάλεσε τους παίκτες να αναλογιστούν και να προβληματιστούν για το ποδόσφαιρο που παίζουν!

«Ρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια απόδοση σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Είναι τελείως ανεξήγητο κατά τη γνώμη μου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχες την εντύπωση ότι δεν παιζόταν τίποτα. Σαν να ήταν φιλικό το παιχνίδι. Οι παίκτες οφείλουμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας και να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο παίξαμε έτσι. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολα κόντρα στην Χάιντενχαϊμ και έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Top