«Έξαλλος με Τζόρνταν ο Πίπεν»

Καθόλου χαρούμενος με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο Last Dance αλλά και από κάποιες δηλώσεις του Μάικλ Τζόρνταν κι αυτόν εμφανίζεται ο Σκότι Πίπεν.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κάπλαν του ESPN στο Σικάγο, ο «Ινδιάνος» ήταν «πολύ νευριασμένος» και «… κάτι παραπάνω από έξαλλος». «Είναι δυσαρεστημένος που ο Τζόρνταν τον αποκάλεσε εγωιστή για την αναβολή της επέμβασής του λόγω του συμβολαίου που ζητούσε το 1997. Ένιωσε ότι μέχρι τα τελευταία λεπτά του ντοκιμαντέρ και τον έκτο τελικό με τους Τζαζ δεχόταν συνέχεια χτυπήματα», τόνισε.

Η αλήθεια είναι πως το Last Dance παρουσίασε κάποιες όχι τόσο καλές στιγμές του Πίπεν. Πέρα από την απόφασή του να αναβάλει αναγκαία χειρουργική επέμβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο επειδή δεν του έδιναν καλύτερο συμβόλαιο, παρουσιάζεται να «λυγίζει» από ημικρανία στον έβδομο τελικό Ανατολής με τους Πίστονς το 1990, αλλά και να αρνείται να παίξει στα τελευταία 1,8’’ ενός αγώνα όταν ο Φιλ Τζάκσον σχεδίασε ένα play για τον Τόνι Κούκοτς και δεν του έδωσε την τελευταία επίθεση. Πάντως στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ο Τζόρνταν παραδέχεται πως «… όταν μιλούν για μένα, πρέπει να μιλούν και για τον Σκότι. Δεν θα είχα κερδίσει όλα αυτά τα πρωταθλήματα χωρίς εκείνον, τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ».

Ο ίδιος ο Πίπεν, για την ώρα, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εντυπώσεις του από το Last Dance.

To Top