ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλος ο Κλοπ με το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της Λίβερπουλ

Οι παίκτες της Λίβερπουλ θα πρέπει να παίξουν δύο ματς για την Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε 44 ώρες, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ.

Για κάποιους, η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 31 Δεκεμβρίου την Μάντσεστερ Σίτι (ώρα Ελλάδος 19:30) εκτός έδρας και στις 2 Ιανουαρίου θα παίξουν κόντρα στην Σάντερλαντ (ώρα Ελλάδος 17:00).

Με άλλα λόγια, θα κληθούν να δώσουν δύο αγώνες σε λιγότερο από 48 ώρες. Κι αυτό διότι το BT Sport, το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση του Μάντσεστερ.

Η αγγλική Ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα της Λίβερπουλ για αλλαγή ενός εκ των δύο αγώνων, με το επιχείρημα ότι αυτό θα έδειχνε ευνοϊκή μεταχείριση στον σύλλογο.

«48 ώρες κενό μεταξύ δύο αναμετρήσεων είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά λιγότερο από 48 ώρες, δεν το πιστεύω», ήταν η δήλωση-διαμαρτυρία του Γιούργκεν Κλοπ όταν ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και αναρωτήθηκε: «Αυτό πώς γίνεται; Πώς προετοιμάζεις μια ομάδα για κάτι τέτοιο; Λες «το 50% θα παίξουν με την Σίτι γιατί έχουμε και την Σάντερλαντ;».

To Top