ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξι «επιστροφές» παικτών περιμένει ο Μάντζιος ενόψει πρεμιέρας

Έξι επιπλέον παίκτες περιμένει να έχει κανονικά στη διάθεσή του ο Άκης Μάντζιος τις επόμενες ημέρες ενόψει της πρεμιέρας στη Super League.

Ο λόγος για τους τέσσερις διεθνείς (Τζέγκο, Σούντγκρεν, Αλί και Μπράμπετς) οι οποίοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα, αλλά και τους Γκάμα και Καμαρά, οι οποίοι έχασαν έδαφος τις τελευταίες δέκα μέρες με τους τραυματισμούς τους και θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές από σήμερα.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς βρέθηκε στην Τσεχία τις τελευταίες ημέρες για να τακτοποιήσει κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες, χωρίς να συμμετέχει αυτή τη φορά στις υποχρεώσεις της εθνικής και άμεσα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τζέιμς Τζέγκο παίζει αύριο με την Αυστραλία στο Βιετνάμ για τα προκριματικά του Μουντιάλ κι έπειτα αναμένεται και αυτός πίσω στην Ελλάδα, όπως και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός μπακ, που έκανε χθες το ντεμπούτο του σε φιλικό, θα βρεθεί στην Ελλάδα την Τετάρτη για το ματς των εθνικών ομάδων και από την επόμενη μέρα θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Όσον αφορά τον Μοχανάντ Αλί  παίζει αύριο με το Ιράκ κόντρα στο Ιράν και μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται και αυτός στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει αρχικά το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον κι έπειτα να κριθεί το αν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

To Top