ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη εβδομάδα για τη δικαίωση του Άρη και την επιστροφή των έξι βαθμών

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα για τη δικαίωση του Άρη και την επιστροφή των έξι βαθμών στην ομάδα μετά την απόφαση «σκάνδαλο» της ΕΠΟ και των επιτροπών εφέσεων σχετικά με την υπόθεση «Λάσκοφ».

Σε πέντε μέρες γίνεται η πρώτη σέντρα της Super League, με τον Άρη να παίζει στις 13 Σεπτεμβρίου και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα κάνουν τα πάντα για να αποκατασταθεί η αδικία και να ανατραπεί μια απόφαση αλλοίωσης  στο πρωτάθλημα.

Η μεγαλειώδης πορεία των χιλιάδων φίλων του Άρη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή το βράδυ προκάλεσαν… σεισμικές δονήσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει η άμεση παρέμβαση-αντίδραση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τοποθετήθηκε επίσημα, τονίζοντας πως «μια τέτοια απόφαση είναι λογικό να εγείρει αντιδράσεις και να προκαλεί δυσπιστία ως προς τα κίνητρα της» και κάνοντας λόγο για «μια απόφαση άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Τα όσα σημείωσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποτελούν ισχυρό χαρτί για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος του Άρη, που τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών από το νέο πρωτάθλημα σε μια υπόθεση όπου αποδεδειγμένα δε φέρει καμία ευθύνη.

Την ίδια στιγμή πάντως προβληματισμό προκαλεί η σημείωση του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος επισημαίνει πως «προφανώς και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης θα γίνουν απολύτως σεβαστές και πως «νομικά η απόφαση μπορεί να είναι απολύτως σύννομη και σωστή»

Η πίεση της κιτρινόμαυρης οικογένειας και προπάντων των επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης με το νομικό τμήμα όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσει, αλλά να συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε ο Άρης να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα από την ίδια αφετηρία με τις υπόλοιπες ομάδες.

To Top