Χωρίς κατηγορία

Έξι ισοπαλίες στο… Σύστημα με τρελή απόδοση

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους του φίλους του στοιχήματος. Το Betarades.com είναι και σήμερα μαζί σας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με σημεία από τα Διεθνή Φιλικά και τους αγώνες για τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αμερικής.

 Καταρχάς θα πρέπει πριν αναλύσουμε τις σημερινές μας προτάσεις να κάνουμε μία αναφορά στο ασταμάτητο επιτυχημένο σερί στην Κατηγορία «Τένις». 7/7 τελευταίες προτάσεις και συνολικά 11/13 με καθαρό κέρδος 462 ευρώ. Στα «Μονά» χτίζεται κάτι αντίστοιχο με 5/5 τελευαία σημεία. Τελευταία επιτυχία ο χθεσινός «Άσσος» της Γουόκινγκ με αντίπαλο την Ντάρτφορντ στο 1.97 (1-0).

 

Πάμε λοιπόν στα σημερινά μας σημεία, αφού πούμε ότι πρόκειται ως επι τω πλείστων για προτάσεις που αφορούν φιλικούς αγώνες. Συνεπάγεται αρκετές αλλαγές, δοκιμή συστημάτων από τους προπονητές και γενικά Εθνικές ομάδες με πολλλες απουσίες στη σύνθεσή τους, μια και η φορτωμένη σεζόν, το Euro 2012 και η επικείμενη νέα χρονιά στενεύουν τα περιθώρια για ξεκούραση. Έτσι λοιπόν δικαιολογούνται και οι έξι  ισοπαλίες στο Σύστημα.

 

Ωστόσο ας αρχίσουμε με τα παιχνίδια της ημέρας βάσει πονταρίσματος. Βρίσκουμε λοιπόν στην Κατηγορία «Μονά» δύο σημεία με Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η Κόστα Ρίκα υποδέχεται το Περού σε διεθνές φιλικό και ο «Άσσος» Draw No Bet προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στην BetVictor αποτελώντας μία καλή ευκαιρία για στοιχηματισμό. Η Κόστα Ρίκα έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας δώσει μέχρι στιγμής δύο παιχνίδια (2-2 με το Ελ Σαλβαδόρ και νίκη 4-0 τη Γουινέα). Έπειτα από απουσία οκτώ μηνών επιστρέφει ο επιθετικός Ουμάνια, ενώ επανέρχεται και ο αρχηγός Μπρίαν Ρουίς, ο οποίος είχε χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης λόγω τραυματισμού. Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ της Ναούτικο και της Σάο Πάολο με το προτεινόμενο σημείο να είνα το «Διπλό» Draw No Bet που παίζεται 2.05 στην Bet365.

 

Στην Κατηγορία «Μπόμπες» έχουμε ξεχωρίσει σήμερα δύο σημεία που έρχονται πέραν απο τον Ατλαντικό. Το μεγαλύτερο ποντάρισμα, 35 ευρώ τοποθετείται στον αγώνα Μποταφόγκο – Σπορτ Ρεσίφ και στο Χ2 που πληρώνει 2.75 στην Pinnacle. Στην Αμερική το Βανκούβερ υποδέχεται το Ντάλας και εμείς θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και το «Διπλό» Draw No Bet που παίζεται στην Expekt 2.85.

 

Στην Κατηγορία «Σύστημα» τώρα έχουμε επιλέξει έξι αναμετρήσεις με Διεθνή Φιλικά σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x3 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 63 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

 

Αρμενία – Λευκορωσία Χ (3.30)

Νροβηγία – Ελλάδα Χ (3.30)

Ουκρανία – Τσεχία Χ (3.3)

Ουαλία – Βοσνία/Ερζεγοβίνη Χ (3.30)

Αγγλία – Ιταλία Χ (3.13)

Σκωτία – Αυστραλία Χ (3.25)

 

Για το εκπληκτικό σερί του Τένις αναφερθήκαμε στην αρχή, ωστόσο πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προτάσεις και να διαβάσετε την ανάλυση του σημερινού σημείου στον σούπερ αγώνα μεταξύ του Παγδατή και του Ράονιτς.

 Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top