Χωρίς κατηγορία

Σενάρια από Πειραιά για Γιαννιώτα, Ολυμπιακό και… Χαβίτο!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναριών εδώ και αρκετούς μήνες. Σέ ότι αφορά το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ πρόκειται φυσικά “για παραμύθια για μικρά παιδιά”. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί από τον Πειραιά   ένα νέο σενάριο και μάλιστα έντονα που εμπλέκει τον Ολυμπιακό κάτω από μια συγκεκριμένη βάση συζήτησης.

Κατ’ αρχήν, όπως είναι γνωστό ό Γιαννιώτας έχει ρήτρα μόλις 150.000 ευρώ (το γιατί είναι τόσο χαμηλή είναι ένα θέμα…), η οποία εφόσον καλυφθεί από οποιοδήποτε ελληνικό σύλλογο, αυτόματα μπορεί να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τον Πειραιά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσφέρει στον Άρη για την απόκτηση του Γιαννιώτα επιπλέον 200.000 ευρώ από την ρήτρα του (συνολικά δηλαδή 350.000 ευρώ), τον Χαβίτο που προπονείται πλέον με την Κ20, πληρωμένο, μάλιστα, από τους Πειραιώτες, αλλά και δυο ακόμα ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία κάτω των 24 χρόνων. Ο Χαβίτο σε αυτήν την περίπτωση θα θεωρηθεί ως μια από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται ο Άρης (ήδη αποκτήθηκε ο Πουλίδο).

Ο Γιαννιώτας σε ανύποπτο χρόνο έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στον Άρη, αλλά εφόσον για το συμφέρον του συλλόγου δοθεί με μεταγραφή τότε είναι διατειθειμένος να μπει στην λογική μιας τέτοιας συζήτησης. Με γνώμονα όπως έχει ξεκαθαρίσει στην παρούσα φάση το συμφέρον του συλλόγου. Παράλληλα, όμως δεν είναι διατεθειμένος να πάει π.χ. στον Ολυμπιακό για να δοθεί μετά δανεικός σε άλλες ομάδες-δορυφόρους και φυσικά χαμηλότερου βεληνεκούς και ιστορίας από τον Άρη.

Την ίδια ώρα, πρέπει να σημειωθεί ότι οι κίτρινοι έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιαννιώτα με αυξημένες αποδοχές και μεγάλη ρήτρα, έχει γίνει σχετική πρόταση και στον Κατίδη.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα. Το κατά πόσο έχουν βάση τα σενάρια, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα Γιαννιώτα.

To Top