Έξι μέρες, ένας δρόμος: show me the money!

To φως στο τούνελ του επενδυτή έχει ανάψει. Ο δρόμος για να φανεί η κατάληξη των διοικητικών γεγονότων κρατάει έξι μέρες, όσες έμειναν πλέον μέχρι την 5η Δεκεμβρίου, καταληκτική ημερομηνία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου/

Αυτή είναι η καθοριστική διάρκεια εκ των πραγμάτων μέχρι να φτάσουμε στο… δια ταύτα. Ποιο είναι αυτό: ο άγνωστος μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό επενδυτής, να “μιλήσει” με… πράξεις. Σε απλά λόγια, να δείξει το χρήμα ή όπως είναι πια σε όλους γνωστό και δημοφιλές να εφαρμόσει το “show me the money”!

Κι όταν λέμε το “χρήμα”, είναι ξεκάθαρο ότι αναφερόαάστε αναφορά στην κάλυψη των 7.000.000 ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου.

Εφόσον μπουν αυτά τα χρήματα, ο Άρης περνάει σε άλλα χέρια, αλλάζει σελίδα και μετά θα είναι θέμα πλέον του νέου επενδυτή να πείσει την ΕΕΑ ότι μπορεί να πάρει και με τη… βούλα το “τιμόνι” της ΠΑΕ στα χέρια του.

Σε αρνητική εξέλιξη, ο Άρης καλείται για μια ακόμη φορά να βρει τον δρόμο του κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων χρόνων!

To Top