Αυτή η… “επένδυση” δεν χωράει αμφισβήτηση: ΕΝΑ “ομάδα και κόσμος” και φουλ για το “τρίποντο”

Φτάσαμε στο Σάββατο. Μια μέρα πριν από ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι του Άρη, υψίστης βαθμολογικής σημασίας, με δεδομένο ότι βρίσκεται στην 17η θέση, με μόλις οκτώ βαθμούς.

Όλη η εβδομάδα που ακολούθησε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκε στα θέματα του άρθρου 99 και της διαφαινόμενης άφιξης ενός ανθρώπου, ο οποίος ως επενδυτής θα επιχειρήσει να αλλάξει τον ρου όλης της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Όσο λοιπόν, η επένδυση, η “επόμενη μέρα” στο άρθρο 99 παραμένουν ρευστά, ένα είναι σίγουρο και δεν αλλάζει!

Μια είναι η “επένδυση” που δεν χωράει αμφισβήτηση: ομάδα και κόσμος γίνονται ΕΝΑ και παλεύουν μαζί για το πρώτο “τρίποντο” μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης φέτος, με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Μιλίνκοβιτς και παίκτες καλούνται να αφήσουν στην άκρη τα όσα λέγονται και διατυπώνονται σχετικά με το θέμα της “επόμενης μέρας” και να κοιτάξουν μόνο το ΣΗΜΕΡΑ, πώς δηλαδή θα “κλειδώσουν” το “τρίποντο” σε βάρος του Πανθρακικού. Την ίδια ώρα, η ανάγκη της ουσιαστικής παρουσίας του κόσμου του Άρη θεωρείται δεδομένη.

O κόσμος του Άρη αγωνιά. Παρακολούθησε όλες τις εξελίξεις με την προσμονή, αλλά και επιφυλακτικότητα, μέχρι να δει χειροπιαστές αποδείξεις για την “επόμενη μέρα”, αλλά γνωρίζει καλύτερα από τον αγώνα ότι η ομάδα δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή και με την δική του θερμή συμπαράσταση, μπορεί να πετύχει πολλά!

Τα υπόλοιπα στο… γήπεδο!

To Top