Έξι σε «καραντίνα» στον Πανσερραϊκό

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πανσερραϊκό. Με απόφαση της διοίκησης οι Γιάννης Βοσκόπουλος, Γιώργος Ιωαννίδης, Δημήτρης Γκούρτσας, Στέργιος Τσιμίκας, Χρήστος Ρούτσης και Μποριβόγιε Ρίστιτς τίθενται εκτός ομάδας. Όπως είναι κατανοητό, δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την επιστολή παραίτησης του Θωμά Κυπαρίσση, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε επισημάνει: «Η εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής ή ως τεχνικός διευθυντής στο χώρο του ποδοσφαίρου με έχει διδάξει ότι σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις αυτοί που πρέπει να τραβήξουν μπροστά είναι οι πιο έμπειροι και παλιοί παίκτες της ομάδας, που έχουν καλύτερα από τους υπόλοιπους αποτυπωμένο το dna του εκάστοτε εμβλήματος. Δοκίμασα πολλούς τρόπους για να τους πείσω, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα».

Η «καραντίνα» στην οποία τέθηκαν οι συγκεκριμένοι παίκτες έρχεται σε μια κομβική στιγμή για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και φυσικά σε τροχιά υποβιβασμού.

To Top