Στήριξη σε Γκώνια στον Εργοτέλη

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Εργοτέλης όπου μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Κρήτης Γιώργος Τουντζάρης.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο παράγοντας του Εργοτέλη έκανε απολογισμό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Football League τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά όχι από τα αποτελέσματα, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή και ότι υπάρχει πίστη για να αναστραφεί η κατάσταση και να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου

“Είμαστε ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο και το θέαμα που έχει παρουσιάσει η ομάδα στον πρώτο γύρο,  όχι όμως και από τα αποτελέσματα. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό στο δεύτερο γύρο, να πάρουμε τα αποτελέσματα για να πετύχει η ομάδα το στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Πιστεύω ότι με ένα σερί όπως κάναμε τον τελευταίο ένα μήνα θα μπορέσουμε να φύγουμε από την ζώνη υποβιβασμού που βρισκόμαστε και να καταφέρουμε η ομάδα να ξεφύγει από την δύσκολη θέση που βρίσκεται”.

Για τον Μάγκεντ Σάμι

“Απουσιάζει τις περισσότερες φορές. Εδώ και 1 – 1.5 χρόνο προσπαθεί να απεμπλακεί από την Λιρς, έχει σπίτι στο Βέλγιο, αλλά πέρα από αυτό ορίζει ένα General Manager που ασχολείται με την καθημερινότητα της ομάδας. Ο κ. Σαμί δεν είναι επίσης ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα αλλά είναι ικανοποιημένος από την λειτουργία της ομάδας και για αυτό δεν έχει προχωρήσει η ομάδα σε αλλαγές”

Για την στήριξη στον Τάκη Γκώνια

“Εάν βλέπαμε ότι η ομάδα δεν λειτουργούσε σωστά από Δευτέρα – Παρασκευή θα είχαμε προχωρήσει σε αλλαγές, Δεν στέκομαι σε ονόματα, στηρίζουμε τον εκάστοτε προπονητή του Εργοτέλη. 

Για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε:

“Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους έρχονται στους αγώνες να στηρίξουν την ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα τους κάνουμε χαρούμενος τόσο με την παρουσία της ομάδας όσο και με τα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο

Για το αν αυτή η Συνέντευξη τύπου έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Στειακάκη τόνισε:

“Ήταν κάτι προγραμματισμένο να γίνει αυτό. Έχω ενημερώσει τον κ. Σάμι για την αγωνία του κ. Στειακάκη”.

Πηγή: PrismaSport

To Top