ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξι φιλικά σε 10 ημέρες και 4 διαφορετικές πόλεις με… συνοδευτικό σκληρές προπονήσεις!

Δεκατέσσερις ημέρες σκληρών προπονήσεων και παράλληλα στο ίδιο διάστημα έξι φιλικά παιχνίδια, σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις απόστασης μεγαλύτερης των 1.000 χιλιομέτρων. Αυτό ήταν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.

Μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι οι αντίπαλοι στα φιλικά του Άρη ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας. Προφανώς αυτός ο προγραμματισμός είχε έναν σκοπό, καθώς από τις 5 Σεπτεμβρίου όταν η αποστολή αναχώρησε για το Πράβετς μέχρι και χθες που επέστρεψε στη βάση της από το ταξίδι σε Λευκάδα και Λάρισα, οι προπονήσεις ήταν υψηλής έντασης.

Αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων οι παίκτες του Άρη κουράστηκαν. Το υποστήριξαν οι ίδιοι, το επαληθεύουν οι προπονητές. Είναι όμως το διάστημα που μπήκαν οι βάσεις του νέου Άρη, που δούλευε το πρωί στην προπόνηση και το απόγευμα έπαιζε φιλικό, που είχε διπλές προπονήσεις σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.

Ο Άρης έδωσε σε διάστημα 10 ημερών έξι φιλικά παιχνίδια σε τέσσερις πόλεις. Από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και χθες 19 του μηνός! Τα κέρδισε όλα, βγάζοντας στο παρκέ πολλά από τα στοιχεία που θέλει το τεχνικό τιμ να έχει η ομάδα τη φετινή χρονιά, αλλά και πολλά ακόμα τα οποία προς το παρόν δεν βγήκαν και πάνω εκεί δουλεύουν όλοι.

Τα φιλικά του Άρη στο β’ στάδιο προετοιμασίας

9/9 Πράβετς: Άρης – Ρίλσκι 65-55

11/9 Θεσσαλονίκη: Άρης – Κοζούφ 90-65

12/9 Θεσσαλονίκη: Άρης – Κόροιβος 86-69

16/9 Λευκάδα: Άρης – Τρίκαλα 93-58

17/9 Λευκάδα: Άρης – Απόλλων Πατρών 79-75

19/9 Λάρισα: Άρης – Γυμναστικός 93-77

To Top