ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτο στάδιο προετοιμασίας με υψηλού επιπέδου φιλικά και… Πρίφτη

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ολοκληρώθηκε χθες με το έκτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας σε διάστημα 10 ημερών. Πλέον, από αύριο η ομάδα μπαίνει στο τρίτο στάδιο, το τελευταίο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Το τρίτο στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος θα προπονήσει και πάλι την ομάδα του αύριο στο Αλεξάνδρειο μετά την παρουσία του στην επίσημη “πρώτη”.

Είναι το στάδιο στο οποίο θα μπουν οι τελευταίες πινελιές πριν παρουσιαστεί ο Άρης για τα επίσημα παιχνίδια στο παρκέ και αυτές θα μπουν κυρίως στο 2ο Nick Galis Cup, όπου οι κίτρινοι θα δώσουν και τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια τους, με την Ολίμπια Λουμπλιάνας και μία εκ των Καρσίγιακα ή Λοκομοτίβ Κουμπάν το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Ενδεχομένως οι κίτρινοι να αναζητήσουν αντίπαλο για άλλο ένα φιλικό παιχνίδι μετά το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και πριν τον προημιτελικό με την ΑΕΚ, όμως αυτό θα το κρίνει ο Πρίφτης, αφού πρώτα διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ιδίοις όμμασι.

To Top