ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έπαθαν… πλάκα οι ξένοι – Ο Λάκι σε έκσταση! (photos)

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν χθες οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας του Άρη, με τους ξένους να παθαίνουν… πλάκα με την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γεμάτο και «κιτρινόμαυρο» Καυτανζόγλειο.

Λάκι Τζόουνς, Μπορίς Νταλό, Μάικαλ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Γκάρι ΜακΓκι, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χρηστίδης και Γιώργος Αγγέλου, βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, φορώντας τα κίτρινα τους και έχοντας κασκόλ του Άρη στους ώμους τους, τραγουδούσαν και πανηγύριζαν μαζί με τον κόσμο.

Μπορεί οι Έλληνες παίκτες να γνωρίζουν πολύ καλά την τρέλα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο λαός του Άρη, όμως οι ξένοι (εκτός του Μπελ) το βίωναν  για πρώτη φορά. Ήξεραν περί τίνος πρόκειται, αλλά αυτό που έζησαν χθες ήταν κάτι μοναδικό και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις τους.

Αντιδράσεις που φρόντισαν να τις μοιραστούν στα social media. Όλοι τους τραβούσαν βίντεο τον γεμάτο πάθος κόσμο, με τον Λάκι Τζόουνς πάντως να δείχνει… εκστασιασμένος, ζώντας έντονα κάθε στιγμή.

Άπαντες πλέον, ξένοι και Έλληνες παίκτες, περιμένουν πως και πώς να ζήσουν αυτή την εμπειρία στο Nick Galis Hall, εκεί όπου οι φίλοι του Άρη δημιουργούν την καλύτερη μπασκετική κερκίδα σε όλη την Ευρώπη!

Δείτε τις αντιδράσεις των ξένων παικτών μέσα από τις φωτογραφίες τους:

To Top