ΚΑΕ Άρης: «Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο»

Σήμερα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ARIS OPEN DAY και η ΚΑΕ Άρης καλεί όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και να διασκεδάσει μαζί με την ομάδα.

Το κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης: «Ο Άρης “αποκαλύπτεται” αύριο (03/09) στον κόσμο του, στην πρώτη “ARIS OPEN DAY” που αρχίζει στις 18:30 στο “Nick Galis Hall”. Μία ξεχωριστή μέρα που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη, με πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας μας, για όλους εσάς! Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!».

Υπενθυμίζονται οι δράσεις της ARIS OPEN DAY, όπως τις ανακοίνωσε η ΚΑΕ: «Θα περιλαμβάνει ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο της ομάδας μας, που θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τα καινούργια αποκτήματα του Άρη και τη νέα ομάδα που “χτίζει” ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Διαδραστικό παιχνίδι, αυτόγραφα από τους αγαπημένους μας παίκτες και live συνεντεύξεις τους, και αυτά είναι μόνο η αρχή! Πλήθος δρώμενων για το κοινό που, εκτός των άλλων, θα μπορεί να προμηθευτεί και συλλεκτικά μπλουζάκια από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”. Οικογενειακό διπλό, live DJ set, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν!

Τέλος, θα υπάρχουν πολλά media corners με τηλεοράσεις, που θα καλύπτουν όλα τα events. Την ημέρα της πραγματοποίησης της “ARIS OPEN DAY” θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Σας περιμένουμε όλους στο “Nick Galis Hall” για να στηρίξουμε την ομάδα της (κιτρινόμαυρης) καρδιάς μας!».

To Top