Έπαθε κρίση άσθματος, αλλά γύρισε να παίξει!

Ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε ο Άρης από τον Ολυμπιακό πείραξε πολύ τους παίκτες των γηπεδούχων που έκαναν λόγο για μια χαμένη ευκαιρία. Ο Ρον Ντέιβις μίλησε μετά τον αγώνα και για την περιπέτεια που είχε με την κρίση άσθματος!

Ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε πως “παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας να χάσουμε έτσι είπε” και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα αυτή και να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Γκαστέρα Φλέιμς. Δείχνουμε μεγάλη βελτίωση όσο περνάει ο καιρός και φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Το Αλεξάνδρειο δεν γέμισε αλλά ο 30χρονος γκαρντ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη: “Οι οπαδοί μας ήταν εκπληκτικοί. Μας υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Ό,τι και να πω γι’ αυτούς είναι λίγο”.

Εξαιτίας του άσθματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια ο Αμερικανός αποχώρησε από το παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου και πήγε στο ιατρείο του γηπέδου όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο των κίτρινων. “Είναι ένα μόνιμο πρόβλημα και θα πρέπει να μάθω να ζω μ’ αυτό και να το αντιμετωπίζω. Έχασα ένα μέρος του αγώνα και όταν επέστρεψα προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου”, κατέληξε ο Ντέιβις.

To Top