ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έπαθε πλάκα ο αναλυτής του ΝΒΑ από τον κόσμο του Άρη (videos)

Στις εξέδρες του “Nick Galis Hall” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αναλυτής draft του ΝΒΑ, Τζόναθαν Γκιβόνι κι έπαθε πλάκα με τον λαό του Άρη.

Συγκεκριμένα δεν πίστευε στα μάτια του την παρουσία των 6.000 φίλων του Άρη που δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Μπουργκ. Κάτι που έκανε τον διάσημο αναλυτή ο οποίος είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους αναλυτές του ΝΒΑ και εργάζεται στο ESPN να… τρίβει τα μάτια του.

Δεν σταμάτησε λεπτό να βγάζει βίντεο με την παρουσία του κόσμου, κάνοντας μεταξύ άλλων ξεχωριστή αναφορά ακόμα και ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως “δεν σταματούν να τραγουδούν” ενώ πρόσθεσε πως: “Η περιήγησή μου στα πιο εμβληματικά γήπεδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ συνεχίζεται στην Ελλάδα. Απόλυτα ηλεκτρική ατμόσφαιρα εδώ χάρη στους 6000 οπαδούς του Άρη Θεσσαλονίκης που γεμίζουν την αρένα Νίκος Γκάλης”.

Τέλος ο Τζόναθαν Γκιβόνι έκανε ξεχωριστή αναφορά στον 18χρονο Γάλλο και ανερχόμενο αστέρι της Μπουργκ, Ζαχαρί Ρισασέ, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους απέναντι στον Άρη.

To Top