ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεταγραφικό σενάριο για Άρη και Τέντον Γένε της Αραράτ

Σε μεταγραφικά σενάρια μπλέκει τον Άρη ένα… τιτίβισμα στα social media από την σελίδα “Armenia Football”.

Όπως αναφέρεται, οι κιτρινόμαυροι φαίνεται να έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Τέντον Γένε. Ενός γνώριμου παίκτη από το πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα από τις αναμετρήσεις του Άρη με την Αραράτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Τότε πριν από τις δύο αναμετρήσεις των ομάδων, ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής είχε ζητήσει από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή σε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Αρμενία. Μεταξύ αυτών ήταν και ο 23χρονος Νιγηριανός Γένε, ο οποίος όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια των αγώνων ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Άρη, αλλά συνάντησε απέναντί του έναν εξαιρετικό Κουέστα.

Σύμφωνα λοιπόν με το μεταγραφικό σενάριο ο Άρης είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 250.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον Γένε ενισχύοντας την μεσοεπιθετική του γραμμή. Τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του ύψους 1,78 αριστερού winger είναι η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα και η δύναμή του, κάτι το οποίο είδαμε και στα δύο ματς απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

To Top