Έπαθε… πλάκα ο Αναστόπουλος, τι έλεγε για την υποδοχή

Το Κλεάνθης Βικελίδης, όπως αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, θα είναι πάντα ένα φιλόξενο γήπεδο για τον Νίκο Αναστόπουλο. Όχι για κανέναν… χαριστικό λόγο, αλλά γιατί ο κόσμος του Άρη έχει κριτήριο, βλέπει, κρίνει, αναγνωρίζει καλές προθέσεις και την προσφορά προς τον σύλλογο. Χάρες σε κανέναν. Αναγνώριση, ναι…

Ο «αλενατόρε» εισέπραξε θερμότατο χειροκρότημα από το σύνολο του κόσμου, γεγονός που δείχνει σε απλές γραμμές ότι οι οπαδοί του Άρη δεν ξεχνούν αυτούς που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκε ο κόσμος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στο Χαριλάου μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ το 2006.

 «Ο κόσμος του Άρη έχει κριτήριο, αναγνωρίζει τις ειλικρινείς προσπάθειες» έλεγε σε πηγαδάκι έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα. Παρά την ήττα, έλαμπε από ικανοποίηση για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι φίλοι των κίτρινων. Όπως έλεγαν γνωστοί του «έπαθε… πλάκα από τη θερμή υποδοχή».

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έβαλε τα όρια που πρέπει: αντίπαλος για 90’ ο Αναστόπουλος, «εμπόδιο» που πρέπει να ξεπεραστεί από την ομάδα, αλλά πριν και μετά οι σωστές αποστάσεις που πρέπει… Χωρίς υπερβολές…

Την ίδια ώρα, είναι γνωστό πως τα αγωνιστικά και διοικητικά δρώμενα της κιτρινόμαυρης ομάδας δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον έλληνα προπονητή, ο οποίος ενημερώνεται συχνά-πυκνά για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

 Ο ίδιος, άλλωστε, έχει εκμυστηρευτεί ότι ο Άρης είναι και θα παραμείνει για πάντα στη καρδιά του, σχέση που σφυρηλατήθηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες την εποχή της συνεργασίας του με τον σύλλογο.  

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

To Top