Βεργίνης στο PRESSARIS: “Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο με το Ρέθυμνο”

Την ανάγκη να παίξουν και πάλι σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο εξέφρασε ο Δημήτρης Βεργίνης μιλώντας στο PRESSARIS, αναφορικά με τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Άρη στην κανονική διάρκεια, κόντρα στο Ρέθυμνο.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε αρχικά για τη νίκη επί του Αμαρουσίου πως “είναι πολύ σημαντικό που κάναμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας. Έπρεπε να μπούμε από την αρχή πιο δυνατά στο παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία στο Μαρούσι να είναι κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο: “Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Έχουμε όμως μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας και τον κόσμο. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας στην κανονική διάρκεια και θέλουμε κοντά μας τον κόσμο μας”.

Αναφορικά με την μεγάλη σε παραγωγικότητα βραδιά του Άρη και το γεγονός ότι έξι παίκτες του Άρη είχαν διψήφιο αριθμό πόντων είπε πως “είναι θετικό ότι μοιράστηκε το σκοράρισμα. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Δεν υποτιμήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα το Μαρούσι”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top