ΜΠΑΣΚΕΤ

Έπαιξε ο Λιτλ, χωρίς σκορ το τελευταίο φιλικό του Άρη πριν την έναρξη της Basket League

Με τον Μάριο Λιτλ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Άρης έδωσε το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχθηκαν τον Ηρακλή στο Παλέ, στο τρίτο μεταξύ τους φετινό φιλικό, χωρίς ωστόσο να δημοσιευτεί το σκορ της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε τραυματισμό στο πόδι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: «Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα (17/10) ΑΡΗΣ και Ηρακλής, κεκλεισμένων των θυρών, στο “Nick Galis Hall” ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της έναρξης της Basket League.

Το παιχνίδι διήρκεσε 45 αγωνιστικά λεπτά και με απόφαση των δυο προπονητών δεν κρατήθηκε σκορ. Για τους “κίτρινους”, ήταν ο τελευταίος φιλικός αγώνας, πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Καμπερίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Mario Little, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ. Ο 42χρονος τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας».

To Top