ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: «Να μπούμε στη διαδικασία συγκέντρωσης, οι συνεχείς αναβολές μας κουράζουν πνευματικά»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ηρακλή, τονίζοντας τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος, ήταν ένα φιλικό, που έπρεπε να παίξουμε αναγκαστικά. Ήταν δύσκολο από την αρχή και το ξέραμε, να έχουν οι παίκτες τη σωστή νοοτροπία και προσέγγιση και γι’ αυτό η ομάδα είχε αρκετά “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή της.

Ένα θετικό ήταν, ότι μέσα απ’ αυτό το φιλικό, μπορέσαμε να πάρουμε μια εικόνα από τον Mario Little και ο ίδιος να μπει σε έναν ρυθμό, τον οποίον δεν είχε το τελευταίο διάστημα. Επίσης, αρκετά ευχάριστη είναι η παρουσία και η εικόνα των νέων παικτών, που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό που ζητάμε απ’ αυτούς καθημερινά στην προπόνηση, κατάφεραν να το εκφράσουν και σ’ ένα παιχνίδι, απέναντι σ’ έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Θα πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στη διαδικασία της συγκέντρωσης από τη Δευτέρα (19/10), ώστε να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στον αγώνα του Σαββάτου (24/10), ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα, γιατί και οι παίκτες δείχνουν να κουράζονται πνευματικά από τις συνεχείς αναβολές”.

To Top