Έπαιξε στο φιλικό και ο Παπαστεριανός (photo)

Παρών στο φιλικό τεστ της πρώτης ομάδας του Άρη και ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Ο 26χρονος μέσος εδώ και αρκετές μέρες, προπονείται κανονικά με τον Άρη, έχει συμφωνήσει με τους κίτρινους, αλλά τυπικά ανήκει στην Κονκόρντια, η οποία δεν έχει ακόμη ανάψει το πράσινο φως για την ελευθερία του.

Η άδεια του 26χρονου μέσου από την Ρουμάνικη ομάδα εκπνέει στις 15 Ιανουαρίου. Οι επαφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής η πλευρά του παίκτη με την Κονκόρντια κορυφώθηκαν, αλλά  δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Υπάρχει η σκέψη να ενταθεί η προσπάθεια για την ελευθερία του Χαλκιδικιώτη μέσου με την εμπλοκή και της επίσημης ΠΑΕ, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες, κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα προκύψει και κάποιο οικονομικό κόστος για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Στόχος να ενταχθεί ο Παπαστεριανός το συντομότερο δυνατό στο ρόστερ του Άρη και να βοηθήσει στην προσπάθεια της αγωνιστικής αντεπίθεσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαστεριανός, εφόσον αποκτηθεί θα αποτελέσει την μοναδική μεταγραφή παίκτη άνω των 24 χρόνων (ο Άρης μπορεί να πάρει μόνο Έλληνες).

Στη φωτογραφία ο Παπαστεριανός (αριστερά) με αντίπαλο τον Μαργαρίτη.

To Top