Παπαϊωάννου εφ΄ όλης της ύλης! Για την υπόθεση Γιαννάκη, αλλά και σκληρές αλήθειες για το ποδόσφαιρο!

Ο Ντίμης Παπαϊώαννου θα είναι ένας από τους ανθρώπους “κλειδιά” για να κλείσει θετικά και οριστικά η υπόθεση Γιαννάκη στον Άρη και ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του έδειξε ότι γνωρίζει πολλά πράγματα και προφανώς είναι έτοιμος να βοηθήσει. Μίλησε επίσης και για τον ποδοσφαιρικό Άρη με… σκληρές αλήθειες!

Οι δηλώσεις του κ. Παπαϊωάννου στον “Αρένα”:

Για τον Γιαννάκη και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Άρη: «Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είναι οι συζητήσεις. Σήμερα υπάρχει συμβούλιο στην ΚΑΕ και μπορεί το απόγευμα να υπάρχουν νέα. Μακάρι να τελειώσει ευχάριστα και μια προσωπικότητα σαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έρθει σαν προπονητής του Άρη”.

Για το αν μπορεί να προκύψει συμφωνία: “Μιλάω καθημερινά με τον πρόεδρο αλλά δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει με τον Γιαννάκη και την εθνική Κίνας, καθώς και πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό. Από εκεί και πέρα τα οικονομικά της ομάδας είναι γνωστά αλλά νομίζω ότι η ΚΑΕ μπορεί να κάνει μια υπέρβαση όταν στον πάγκο σου μπορεί να καθίσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μια υπέρβαση που νομίζω θα κάνει η ΚΑΕ”.

Για τη φετινή φιλοσοφία του Άρη: ”Λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών αλλά και των οικονομικών προβλημάτων, που υπάρχουν, γίνεται μια προσπάθεια από την διοίκηση της ΚΑΕ να προχωρήσει με αρκετά νεαρά παιδιά, μ’ ένα πάντρεμα κάποιων μεγάλων και έμπειρων παικτών. Αυτό πιστεύω ότι άρχισε να αποδίδει, είναι βέβαια στην αρχή ακόμα, αλλά είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, ο μπασκετικός Άρης ξαναρχίζει και αποκτάει φερεγγυότητα. Η διοίκηση κάνει βήματα θετικά, έχει πολλούς ανθρώπους δίπλα της και άμα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο σε λίγο καιρό θα μπούν όλα σε τάξη».

Για τα 100 χρόνια και την ενδεχόμενη συνεργασία Γιαννάκη-Γκάλη: «Θα είναι το ιδανικό… Δεν υπάρχει ιδανικότερο. Τον Νίκο Γκάλη δεν είναι να του κάνεις πρόταση για κάτι συγκεκριμένο, το θέμα είναι να είναι κοντά στην ομάδα και αν θέλει… αυτός θα σου κάνει πρόταση για κάτι. Μακάρι, ο Νικ να θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά του Άρη από οποιοδήποτε πόστο. Ήρθαμε κοντά φέτος περισσότερο μετά και την εκδήλωση που έγινε για να τον τιμήσουμε, είναι κοντά και θα αποφασίσει ο ίδιος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές».

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη: «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και ειδικά μετά την Δευτέρα. Εγώ ντρέπομαι, με όλα αυτά που γίνονται στην ομάδα. Και εγώ διαφωνώ με τον Σκόρδα για το πώς διοικούσε τον Άρη. Αλλά τι πρέπει να κάνω; Να πηγαίνουμε στο γήπεδο να σκοτωνόμαστε ενώ ο Άρης πεθαίνει; Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Ο Άρης χρειάζεται ηρεμία, δεν έχει την πολυτέλεια να σκοτωνόμαστε μόνοι μας. Όταν δεν σεβόμαστε εμείς τον Άρη πως περιμένουμε να τον σεβαστούν οι άλλοι; Ο Άρης πρέπει να ενωθεί και να βγάλει μια δυναμική, ο κόσμος κουράστηκε . Διαφωνώ και για τις δηλώσεις Σκόρδα αλλά και με την αντίδραση των οργανωμένων. Ο Άρης είναι τελευταίος στην βαθμολογία και γεμίζει το γήπεδο. Ποια άλλη ομάδα θα το έκανε αυτό; Καμία!

Ο κόσμος στηρίζει και εμείς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί ο καθένας βάζει τα προσωπικά του. Και εγώ από τότε που μπήκα στο ψηφοδέλτιο του Αθανασιάδη, που έκανα διοίκηση τρεις μήνες, δεν σταμάτησε ο Σκόρδας να με κατηγορεί. Τι πρέπει να κάνω, να βγαίνω στο ράδιο κάθε μέρα; Παραιτήθηκα για την ηρεμία της ομάδας και πραγματικά έχω πάρα πολλά να πω. Αλλά δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή.

Ο Άρης πρέπει να ενωθεί και να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με τον Άρη. Και να μην ασελγεί ο καθένας πάνω στο πτώμα της ομάδας. Φτάνει!  Ας κάνει η διοίκηση ένα κάλεσμα παραγόντων , εμένα με νοιάζει μόνο ο Άρης και να είστε σίγουροι ότι θα πάω πρώτος. Αυτή την στιγμή έχουμε διοίκηση και είναι του Λάμπρου του Σκόρδα, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να δούμε πως θα γίνει να σωθεί ο Άρης. Έχουμε μικρύνει πολύ τον Άρη και πρέπει να ξυπνήσουμε, φτάνουν οι δηλώσεις και τα λόγια. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος».

Για το αν μπορεί να σωθεί η ομάδα: «Γιατί να μην μπορεί να σωθεί; Έχω εμπιστοσύνη στον Σούλη τον Παπαδόπουλο και στα δύσκολα είναι καλός. Είναι καλή λύση για την ομάδα σε αυτήν την περίπτωση. Ο Άρης έπαιξε καλά προχθές, είναι μαγική εικόνα το αποτέλεσμα. Με τρεις επιθέσεις μας έβαλαν δυο γκολ και εμείς δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα με τίποτα.

Θέλουμε και τύχη. Αλλά και την τύχη πολλές φορές την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι. Τώρα είναι το πιο δύσκολο στάδιο της ιστορίας του Άρη και ο κάθε ένας έχει την δική του ευθύνη, συσπείρωση από όλους και στήριξη και στον κ. Σκόρδα. Αυτός είναι τώρα διοίκηση του Άρη. Να στηρίξουν όλοι την ομάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μέχρι την τελευταία ελπίδα. Να συσπειρωθούμε όλοι και να βοηθήσουμε από όποιο πόστο γίνεται. Να είμαστε ενωμένοι, γιατί πάνω από όλα είναι ο Άρης…»

To Top