ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπεφταν… κορμιά στις τελευταίες προπονήσεις, έντονος συναγωνισμός για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη!

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League έδωσε την δυνατότητα στον Άκη Μάντζιο να δουλέψει σε καθημερινή βάση με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βελτιώσει αδυναμίες, αλλά και να ανεβάσει το επίπεδο στα αγωνιστικά προτερήματα της ομάδας.

Αυτό που έκανε θετική εντύπωση στον προπονητή του Άρη, είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών του σε κάθε προπόνηση.

Έπεφταν… κορμιά καθημερινά, δείγμα της θέλησης του κάθε παίκτη να έχει μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο 51χρονος κόουτς, έχει καταφέρει να τους δώσει το κίνητρο που χρειαζόντουσαν, προκειμένου να διεκδικήσουν στην καθημερινότητά τους, μία θέση στα βασικά του πλάνα.

Το σημαντικό, είναι πως παρά την μεγάλη “δίψα” και τον έντονο συναγωνισμό υπάρχει πολύ καλό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας. Σε αυτό βοηθούν τόσο οι προσωπικότητες που υπάρχουν μέσα στην ομάδα, όσο και οι νίκες που πάντα φτιάχνουν το κλίμα ως προς το καλύτερο.

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, πως στο οικογενειακό διπλό της Παρασκευής στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο ρυθμός του παρέσυρε τους παίκτες που το αντιμετώπισαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ως επίσημο ματς.

To Top