«Έπιασε» τριάδα η Κ-20, λύγισε 2-1 την Κέρκυρα

Στην 3η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Κ-20, που κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα στην Σουρωτή παρότι βρέθηκε να χάνει, συνεχίζοντας την προσπάθειά της να κλείσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή, που παρατάχθηκε με τον Καράδαη στην εστία λόγω της εσπευσμένης κλήσης του Διούδη στην πρώτη ομάδα, πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και έφτασε τους 58 βαθμούς σε 28 αγώνες, υποσκελίζοντας τον Ολυμπιακό (57 β. σε 27 αγ.), ενώ στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται ο ΠΑΟΚ (63 β. σε 27 αγ.) και ο Παναθηναϊκός (61 β. σε 27 αγ.).

Το α’ ημίχρονο είχε λιγοστές καλές στιγμές, αφού οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Κέρκυρας, η οποία μάλιστα αιφνιδίασε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 53′, σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του Άρη, ο Πατηνιώτης με σουτ νίκησε τον Καράδαη και έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με δεδομένο άλλωστε ότι ο σκόρερ της Κέρκυρας, Πατηνιώτης, αποβλήθηκε στο 58′, αφήνοντας τους Φαίακες με δέκα παίκτες. Μόλις στο 62′, ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαρμάρα, έπειτα από προσωπική ενέργεια του Καραγιάννη, ενώ το νικητήριο γκολ ήρθε στο 80′ με κεφαλιά του Νταμαρλή.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν και να αναζητούν κι άλλο γκολ, αλλά το σουτ του Παλιάτσιου στο 86′ σταμάτησε στο δοκάρι και έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Καράδαης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Περήφανος, Νταμαρλής, Αντωνιάδης (64′ Τσιπούρας), Ρένια (67′ Μαρμαράς), Γιαννακιτσίδης (57′ Γιώρης), Παλιάτσιος, Κουρέλλας, Καραγιάννης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χονδρογιάννης): Ευθυμίου, Κωστελέτος, Αρμένης, Κούδας, Κρητικός, Γαρδικιώτης (84′ Κοντογιώργης), Βιόπουλος (14′ Νίκας), Μπαλανίκας, Γεωργακόπουλος (69′ Μεντής), Σγουρός, Πατηνιώτης.

To Top