Δεν θα γίνει αύριο η συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ. Αυτό προκύπτει από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και βασική αιτία είναι το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο οικονομικός έλεγχος του ορκωτού λογιστή.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να διεξαχθεί αύριο η γενική συνέλευση των μετόχων, γιατί αν γίνει αύριο δεν θα υπάρχει πλήρης εικόνα των οικονομικών δεδομένων της ΚΑΕ. Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί εντός της βδομάδας και αυτό που θέλουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (διοίκηση, μέτοχοι, “ομάδα” Αρβανίτη) είναι να ελεγχθεί η ΚΑΕ μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ώστε να μην υπάρχει τίποτα αδιάφανο όταν θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας και κατ’ επέκταση της ομάδας.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είναι έτοιμος να διοικήσει και έχει κάνει ήδη τα πλάνα του, όχι για την επόμενη χρονιά μόνο, αλλά σε βάθος τριετίας. Έχει καταλήξει στους συνεργάτες του, μέλη του υπόλοιπου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα έχει την έγκριση του πρωτοδικείου.

Αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ορκωτού λογιστή και στην συνέχεια να οριστεί (πριν από τις 7/5 που ούτως ή άλλως έχει εξαρχής οριστεί στη δημοσίευση της γ.σ.) νέα ημερομηνία από τους μετόχους για την συνέλευση.

To Top