ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται Θεσσαλονίκη και φοράει τα “κιτρινόμαυρα” ο Σίλβα!

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα μία ακόμα μεταγραφή, καθώς τα “κιτρινόμαυρα” θα φορέσει για τον επόμενο χρόνο, ο Ξαντέ Σίλβα!

Οι “κιτρινόμαυροι” ήρθα σε συμφωνία, τόσο με την Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή (με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι), όσο και με τον ίδιο.

Ο 23χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται ως εξτρέμ τόσο αριστερά όσο και δεξιά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Η Γουέστ Χαμ έβαλε το χέρι στην τσέπη για τον αποκτήσει πληρώνοντας στους Πορτογάλους 1.5 εκατομμύριο. Ο Σίλβα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (πλην αυτής των ανδρών και της U21) έχοντας καταγράψει 65 συμμετοχές και 19 γκολ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκιμαράες καθώς αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια με την πρώτη και δεύτερη ομάδα, πριν μεταγραφεί στη Γουέστ Χαμ έναντι ενός ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με την πρώτη ομάδα των «Σφυριών» χρησιμοποιήθηκε σε δύο παιχνίδια καθώς έπαιξε σε δέκα αγώνες με την U23 έχοντας δέκα συμμετοχές και δύο γκολ.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένουν κάποια διαδικαστικά, τα οποίο θα διευθετηθούν σήμερα, καθώς αναμένεται να “πατήσει” Θεσσαλονίκη για υπογραφές κι επίσημες ανακοινώσεις.

 

To Top