ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Ο Σίλβα σε όλες τις θέσεις της επίθεσης! Θα μας κάνει καλό η διακοπή”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού αλλά και για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη ήταν καλεσμένος της αθλητικής εκπομπής του MEGA και αρχικά μίλησε για τη νίκη του Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. «Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο καθώς μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά. Κάναμε το γκολ, είχαμε τελικές και γενικώς είχαμε ένα γεμάτο ημίχρονο. Μετά το 65’ δεχθήκαμε πίεση από τον Παναθηναϊκό και δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο θα έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός μας απείλησε με στατικές φάσεις. Πήραμε τρεις πόντους, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας».

Αναφερόμενος στη διακοπή του Πρωταθλήματος απάντησε ότι… «από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η ομάδα θέλει χρόνο και θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό για μας ότι έχουμε τη διακοπή καθώς μας δίνει τον χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας και κυρίως στο κομμάτι της διάρκειας στην απόδοσή μας».

Ερωτηθείς για τη συμφωνία του Πορτογάλου Σαντέ Σίλβα, είπε: «Η ομάδα προσπαθεί να ενισχυθεί καθώς στη διάρκεια της προετοιμασίας είχε να διαχειριστεί το μεγάλο πρόβλημα με την απαγόρευση των μεταγραφών με συνέπεια να πάει πίσω ο σχεδιασμός. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην αποκτηθούν οι πρώτοι στόχοι αλλά οι δεύτερες ή και τρίτες επιλογές. Έστω στο… παρά ένα ο πρόεδρος προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα. Πράγματι έχουμε προφορική συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για τον Σίλβα και θα είναι σύντομα κοντά μας. Είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης».

To Top