ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έρχεται ο ατζέντης του Κουέστα για τις νέες συζητήσεις…

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται τις επόμενες μέρες ο ατζέντης του Χουλιάν Κουέστα για να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τον Άρη.

Ο Ισπανός γκολκίπερ, με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα έχει πείσει τους ανθρώπους του Άρη να κινηθούν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μία ιστορία, που χρονικά τραβά από τον… Μάρτιο του 2019!

Την τελευταία φορά που οι δύο πλευρές συζήτησαν για νέο συμβόλαιο ήταν στις αρχές Ιουνίου. Ο Άρης έκανε την πρότασή του, με την πλευρά του Ισπανού να αντιπροτείνει και όχι να αρνείται, όπως πέρασε προς τα έξω. Οι δύο πλευρές είχαν μία διαφορά κυρίως στο οικονομικό, καθώς ο Ισπανός ήθελε συμβόλαιο 180.000 ευρώ ετησίως, οπότε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα.

Η αγωνιστική του… μετάλλαξη μετά την καραντίνα, έχει πείσει τους “κιτρινόμαυρους” να δώσουν αυτά τα χρήματα και να συμφωνήσουν μαζί του, αρκεί να μείνει σταθερός στις απαιτήσεις του και να μην της αυξήσει, τώρα που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι αγωνιστικά.

Στην γενικότερη εικόνα του Ίβηρα τερματοφύλακα παίζουν πολλά επίσης ρόλο. Είναι ήδη δύο χρόνια στην ομάδα, οπότε γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, παρότι δεν πέρασε και τόσο εύκολα ανά περιόδους…

Ο εκπρόσωπός του, Ρομπέρτο Βίγιας Σαθατορνίλ, αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον Άγγελο Χαριστέα.

 

 

To Top