ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δύο… δρόμοι για Φετφατζίδη: Πώληση ή ανανέωση!

Αναμφισβήτητα ο MVP του φετινού Άρη, στην κατά γενική ομολογία, καλύτερη σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε φέτος… πράγματα και θαύματα με την φανέλα του Άρη, καθώς οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έφεραν πίσω στην Εθνική ομάδα, ενώ παραλίγο να του χαρίσουν και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η μεταγραφή του, όμως, στην Αλ Άίν “ναυάγησε” με υπαιτιότητα των Αράβων με αποτέλεσμα ο Άρης να χάσει 1.600.000 ευρώ “ζεστά” στα ταμεία του και ο παίκτης κοντά 5.000.000 για τρία χρόνια!

Το μέλλον του, είναι κάτι που απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες του Άρη. Η αλήθεια είναι πως περιμένουν άμεσα και νέες προτάσεις για την πώληση του 29χρονου διεθνή εξτρέμ. Όσο, όμως, αυτές αργούν, είτε δεν καλύπτουν οικονομικά τον παίκτη και την ομάδα, τότε πρέπει να σκεφτούν και το εναλλακτικό σενάριο. Της παραμονής του στην ομάδα με ανανέωση συμβολαίου, έστω για έναν ακόμα χρόνο.

Το τωρινό συμβόλαιο του “Φέτφα” με τον Άρη, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και του αποφέρει περίπου 300.000 ευρώ τον χρόνο.

Στον Άρη σωστά πιστεύουν πως μία πώληση του Φετφατζίδη θα φέρει στον σύλλογο αρκετά χρήματα, οπότε είναι διατεθειμένοι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο, ακόμα και αυξημένες απολαβές, εφόσον κάτι τέτοιο απαιτηθεί.

Εξελίξεις θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα, καθώς θα γίνει μία κουβέντα μαζί του, προκειμένου να πέσουν όλα τα δεδομένα επί τάπητος…

To Top