ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δεδομένα για Κόρχουτ-Σόουζα και οι πιθανότητες παραμονής τους στον Άρη

Ανήκει στην κατηγορία των παικτών που… τράβηξαν κουπί, καθώς μετρά 38 παιχνίδια με τα “κιτρινόμαυρα” την φετινή σεζόν.

Το συμβόλαιο του Μιχάι Κόρχουτ ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, ανανεώθηκε για έναν ακόμα μήνα, ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, με τις πιθανότητες να μείνει στον Άρη και μετά τον Ιούλιο να μην είναι πολλές.

Προ ορισμένων εβδομάδων είχε γίνει μία κουβέντα με τον Ούγγρο αμυντικό για νέο συμβόλαιο, όμως οι απαιτήσεις του απείχαν από την πρόταση του Άρη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν μελλοντικά, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα και δύσκολα θα γίνει, αν δεν λυθεί πρώτα το ban.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Άρης θα αναζητήσει ενίσχυση στην θέση του αριστερού μπακ, καθώς ο Ούγγρος ήταν φέτος ολομόναχος στη συγκεκριμένη θέση. Εφόσον ο Κόρχουτ δεν συμφωνήσει στην οικονομική πρόταση του Άρη, τότε δύσκολα θα παραμείνει, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” είναι διατεθειμένοι το “καλό” συμβόλαιο γι αυτή την θέση, να το δώσουν στον παίκτη που θα αποκτηθεί, μετά τη λύση του ban.

Όσον αφορά τον Ούγκο Σόουζα, τον παλαιότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας, τα δεδομένα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Ο Πορτογάλος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίχαελ Ένινγκ, ωστόσο για να παραμείνει θα πρέπει να υπάρξει σημαντική μείωση στο συμβόλαιό του. Δύσκολα θα μπει… σφήνα στις βασικές επιλογές του Γερμανού, καθώς ο Άρης θα αποκτήσει δύο παίκτες στην άμυνα, οπότε για να παραμείνει στο ρόστερ, θα πρέπει να δεχθεί γενναιόδωρο “ψαλίδι”.

 

To Top