ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέες συζητήσεις με Γκάμα-Ματίγια, μετά την άρση του ban…

Στον Άρη πρόκειται να ανοίξουν νέα δίαυλο επικοινωνίας με τους Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια, μόλις επιτευχθεί η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών…

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους “κιτρινόμαυρους”, είναι οι όποιες συμφωνίες γίνουν για ανανέωση, να πραγματοποιηθούν με βάση τα δικά τους “θέλω” και “μπορώ” και όχι υπό την πίεση του ban, προκειμένου να κάνουν υποχωρήσεις στα αντίστοιχα “θέλω”, των ποδοσφαιριστών.

Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη πριν το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, για νέα συμβόλαια, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν τόσο στο οικονομικό, όσο και στις λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας. Μετά τον αποκλεισμό, όμως, άλλαξαν αρκετά δεδομένα, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις των παικτών, ανέβηκαν αισθητά.

Για την δική τους περίπτωση, μέτρησε θετικά το ότι δέχθηκαν να συνεχίσουν και τον μήνα Ιούλιο για να μην βρεθεί σε αγωνιστικό αδιέξοδο η ομάδα. Η κίνησή τους αυτή, έδειξε ότι θέλουν να διατηρήσουν τον δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα και να παραμείνουν, όμως δύσκολα αυτό θα γίνει, εφόσον επιμείνουν στα χρήματα που ήθελαν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Άρης θα συζητήσει μαζί τους μόλις απεμπλακεί από το ban, θα τους κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και εφόσον τις δεχθούν, τότε και μόνο θα συνεχίσουν μαζί. Ειδάλλως, θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, καθώς δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 350.000 ευρώ στον Πορτογάλο και περίπου 280.000 στον Ισπανό μέσο, κρίνοντας υπερβολικές τις απαιτήσεις τους…

To Top