ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο ατζέντης του Ματίγια για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Δρομολογείται η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Άρη με τον Χαβιέ Ματίγια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ατζέντης του Ισπανού μέσου έρχεται αρχές Απριλίου για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως είναι γνωστό, ο Ισπανός, ερχόμενος στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι, είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, καθώς υπήρχε μια διστακτικότητα από πλευράς “κιτρινόμαυρων” για τον σοβαρό τραυματισμό από τον οποίο προερχόταν.

Έτσι λοιπόν, για να πειστεί ο παίκτης μπήκε μία ρήτρα συμμετοχών στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία εάν την “έπιανε” τότε αυτομάτως το συμβόλαιό του θα ανανεώνονταν και για την επόμενη σεζόν.

Στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ίβηρας μέσος αγωνίστηκε για 15η φορά με περισσότερα από 70 λεπτά συμμετοχής που ήταν και το όριο για να ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία του με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2020!

Mέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, συνολικά 1.558 λεπτά συμμετοχής, με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά και δικαίως παραμένει στην ομάδα, κερδίζοντας με την αξία του αυτή την ανανέωση.

Έτσι, με την άφιξη του ατζέντη θα κλείσει οριστικά το θέμα της παραμονής του.

 

To Top