Έχει το γκολ η Ελλάδα, με την αξία στο «Ούλεβαλ»!

Τα προκριματικά του Euro 2020 είναι αυτά που βρίσκονται και σήμερα στο επίκεντρο. Υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα και η Εθνική μας, μας δίνει πολύ «δυνατό» ποντάρισμα. Ανάλογα καλοπληρωμένη επιλογή προκύπτει και στο σκανδιναβικό ντέρμπι.

Βοσνία – Ελλάδα

Με το δεξί ξεκίνησε η Βοσνία τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020. Χωρίς να φορτσάρει, έκανε το καθήκον της και επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Αρμενίας. Η αλήθεια πάντως είναι, πως θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα της έχει γίνει κακός μπελάς τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες τους αναμετρήσεις (1-2-2). Την ίδια ώρα, η Εθνική μας ήταν κυνική στο Λιχτεστάιν. Δεν εντυπωσίασε, αλλά επιβλήθηκε με σκορ 2-0 και τώρα εφόσον πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα, βάζει αυτόματα από κάτω τους Βόσνιους. Αξίζει να αναφερθεί η πολύ σημαντική απουσία του Μήτρογλου, με τον Ντουρμισάι να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή. Είναι πολύ δύσκολο το έργο της «γαλανόλευκης», περιμένουμε όμως δυνατή εμφάνιση. Θεωρούμε πως ένα γκολ μπορεί να το βρει. Από τη στιγμή που το αμφίσκορο καλοπληρώνει, θα μπει στο δελτίο μας.

Νορβηγία – Σουηδία

Ντεμπούτο με αριστερό έκανε στα προκριματικά του Euro 2020 η Νορβηγία, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από την Ισπανία στη Βαλένθια. Όχι ότι υπολόγιζε σε πολλά βέβαια με τέτοια πρεμιέρα, ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κάνει αυτόματα το αποψινό σκανδιναβικό ντέρμπι «τελικό». Εξάλλου, αν ηττηθεί αποκτά από τώρα ντεσαβαντάζ απέναντι στη Σουηδία. Όσον αφορά την τελευταία, ρίσκαρε στο εντός με τη Ρουμανία, δικαιώθηκε όμως και επικράτησε 2-1. Θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε και τυχερή, αφού κινδύνεψε αμυντικά. Όπως και να έχει, τόσο η εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, όσο και η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, δείχνει ότι θα έχουμε γκολ απόψε στο «Ούλεβαλ». Πάμε λοιπόν με το over 2.5 που δίνεται σε πολύ υψηλές αποδόσεις.

Δες περισσότερα προγνωστικά στο foxbet.gr

To Top