ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έρχεται ο Καρυπίδης, ανακοινώνει μπάτζετ για να παρθούν οριστικές αποφάσεις και να γίνουν οι επόμενες κινήσεις

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αυτή την στιγμή ο ρυθμιστής των επόμενων ενεργειών στον Άρη, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ περιμένουν τις αποφάσεις του, αναφορικά με το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε εφ’ όλης της ύλης σύσκεψη ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα, Μίχαελ Ένινγκ, με φόντο την επόμενη μέρα του Άρη, χωρίς όμως να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Σε αυτήν την συνάντηση το τεχνικό τιμ ανέλυσε στον Καρυπίδη τα δυο πλάνα-προτάσεις που έχουν έτοιμα για την επόμενη σεζόν! Είτε έχει ο Άρης απαλλαγεί από την θηλιά του ban, είτε αναγκαστεί να ξεκινήσει την νέα σεζόν με το ban. Κοινός παρανομαστής και στα δύο οι ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Στη μία περίπτωση ο Άρης θα προσπαθήσει να κρατήσει μόνο τους Γκάμα-Ματίγια συν μία ή δύο ακόμα περιπτώσεις ενώ στην άλλη, οι ανανεώσεις θα αγγίξουν τις επτά, ίσως και περισσότερες.

Η άφιξη του Καρυπίδη αυτή την εβδομάδα και πάλι στη Θεσσαλονίκη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μια και είναι αυτός που θα καθορίσει και το μπάτζετ της νέας σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και πως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο, αλλά και την οικονομία το επόμενο διάστημα.

Το διάστημα που λείπει από την πόλη, επρόκειτο να είχε σημαντικές συναντήσεις οι οποίες θα είχαν ως γνώμονα την οικονομική τόνωση των ταμείων της ΠΑΕ Άρης.

 

To Top