Έρχεται ο Πρόμπιερζ και πιάνει δουλειά

Ημέρα άφιξης του Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι η Παρασκευή. Ο 39χρονος Πολωνός αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και εφόσον ολοκληρωθούν οι τυπικές λεπτομέρειες, τότε η προφορική συμφωνία θα μεταφερθεί στο… χαρτί του συμβολαίου και θα μπουν οι υπογραφές, παίρνοντας το χρίσμα του προπονητή του Άρη.

Ο Πρόμπιερζ ενημέρωσε τηλεφωνικά τους ανθρώπους του Άρη ότι ξεπέρασε τα εμπόδια με τη συνεργασία του με την LKS Λοντζ. Βρέθηκε ενώπιον της διοίκηση της Πολωνικής ομάδας για την «ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στην Ελλάδα» και αφού τακτοποίησε τις λεπτομέρειες για την λύση της συνεργασίας τους, ετοιμάζεται να γίνει «κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 39χρονος προπονητής αναμένεται να καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον στενό του συνεργάτη Μπαρτλομιέι Ζαλέφσκι, τον οποίο είχε μαζί του τόσο στην Γιαγκελόνια, όσο και στην LKS Λοντζ. Είναι 32 χρόνων και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πρόμπιερζ.

Ο Πολωνός τεχνικός θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ και εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες θα μπουν οι υπογραφές και δεν αποκλείεται να φορέσει τη… φόρμα και να πιάσει δουλειά με το «καλημέρα».

Πριν μπει στο… αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τη διοίκηση των κίτρινων:  
1. Οπτικό υλικό (DVD) με τα φετινά παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης, προκειμένου να μελετήσει την ομάδα και να βρει τον συντομότερο δυνατό στο τι έφταιξε και οι κίτρινοι πραγματοποιούν αρνητική πορεία. 
2. Να μάθει τις τελευταίες εργομετρικές εξετάσεις και τον αιματολογικό έλεγχο των παικτών
3. Να φέρει μαζί του ένα βοηθό, αλλά και ένα διερμηνέα που να μιλάει… γερμανικά (εφόσον δεν βρεθεί μεταφραστής στα Πολωνικά) για να μπορεί να συνεννοείται.
4. Να έχει συνομιλία με τους συνεργάτες του Άρη που είναι κοντά στην ομάδα να έχει μια πρώτη «ζωντανή» ενημέρωση.
Από κει και πέρα, ο Πρόμπιερζ θα δει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο, προκειμένου να έχει μια πρώτη εικόνα για το υλικό της ομάδας και θα την αξιοποιήσει για να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

To Top